Taakgroep Jeugd en Jongeren

Hoe oud je ook bent: pasgeboren, kleuter, puber of jongvolwassen, er is plek voor jou! Tijdens de kerkdienst op zondagochtend is er oppas voor de kleintjes en kindernevendienst voor de kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ben je twaalf tot vijftien jaar, dan kun je elke derde donderdag van de maand naar Attention4You in het kerkgebouw. We beginnen om zes uur met een maaltijd en daarna is er tot acht uur een avond met inhoud en ontspanning.

Voor jongeren van zestien tot twintig jaar is er Meet-Up 16-20. De tijden en inhoud is hetzelfde als Attention4You, maar dan tot half negen. Voor twintigplussers geldt hetzelfde onder de titel Meet Up 20+. Beide Meet-Up groepen zijn ook op elke derde donderdag van de maand. 

Elke twee weken is er tijdens de kerkdienst een tienerdienst. De jongeren gaan tijdens de kerkdienst naar hun eigen ruimte.

De taakgroep Jeugd en Jongeren organiseert naast dit alles ook andere uitjes voor jongeren (eventueel samen met andere gemeentes in Leeuwarden). Denk aan een tienerweekend, volleybaltoernooi en andere leuke activiteiten.

Contact taakgroep J & J: